Ruang Sembang


Salam ukhuwah…

Boleh mengenali diri ana sebagai Zulkhairi. Student IPTA di meleysia.(“,) Smoga kite dpt kongsi sdikit ilmu drpd blog ini. Insya’Allah sama2 kita mncari keredhaanNya. Sila beri sbrg pdpt,pndgn dan sebarang bicara di ruangan ini. Jazakallah khair….

21 Comments

  1. salam nice blog………

  2. salam…
    kawan2…
    meh kongsi crite…
    dakwah2…jgn mls2…huhu

  3. Salam ziarah~
    nice blog. Let’s spread the da’wa ilul islam wal khilafah. Insha Allah, khilafah will rise soon no matter what those kuffars try to stop it. Those who are blinded by their’s fools will soon accept the fact that Islam is the only way to the truth.

  4. Hehehe, saje aku n0k speaking mat saleh kat sini c0z kbnykn artikel dlm blog aku sumenye mat saleh blake.

    • i like chat with friend?……..❤

  5. Salam…

    Mak aih… lajunya blog ni, skejap je dah dekat 500 hit.

  6. Salam zulkhairi, tahniah atas blog yang bermanfaat ni. Ana tak sangka pulak enta ni bersaudara dengan akhi wuzara. hehe. Insya Allah panjang umur bertemulah kita. Hari tu pun cuma jumpa sekejap je, tak sempat nak berkenalan panjang lebar…

  7. assalamualaikum…
    smoga kita dpt manfaatkan ramadhan ini dgn sbaik2nya…
    dakwah jgn sskli berhnti tak kira pada bila2 masa walaupun bln ramadhan…smoga peristiwa2 kmenangan Islam dpt diambil iktibar dan pgajrn lantas mnjdikn kita lebih kuat berdakwah…insya’Allah…

  8. salam ramadhan…
    ni nak share lagu…
    beyond the norm by muhammad ihab ismail..
    best tau lagu ni…
    cari la kat youtube..

  9. Assalamualaikum,salam ziarah ya akhi dan selamat menjalani ibadah puasa.

  10. salam ukhwah bt mu..dan salam perkenalan…ana hrp ante trus prjuangan semua ini mengikut syiar islam…

    • wsalam anna althafunnisa…smoga mendapat manfaat dari blog ini…Jazakallah

  11. wah! bendera apa tu?
    http://jutawanklik.com/?a_aid=hyrulls

    • 2 namenye Ar Rayah…bendera hitam n tulisan putih..manakala bndera putih tulisan hitam ialah Al Liwa’..ini la bendera Rasulullah n negara Islam…kita tahu yg Rasulullah dan para sahabat berperang membawa pnji..byk kisah para sahabat psl panji ni…utk maklumat detail berkaitan bendera Islam,bolehla download buku Bendera Islam di Ihsasul Fikri Centre..jazakallah…

  12. Salam bro….

    Tengah exam ke? Belaje rajin2 sampai cucur atap.
    Look before you leap, hihik…

  13. Assalamualaikum wbt….
    Alhamdulillah…final da setel…hehe insya’Allah pada 20-22hb.11.2009 nie ade program bg sesiapa yg berminat di sekitar kuala lumpur…ia akan membincangkan topik2 yg sgt2 penting dalam Islam..makan dan tambang atau kos perjalanan disponsor..nti akan diberi ruangan utk claim mse di sana…khusus kpd muslimin sahaja…bg yg berminat boleh hubungi 013-7172320 – zulkhairi…

  14. salam semua..
    aku nie sowg student..aku ase aku da jauh sesat..bkn sesat ape..firstly,aku nk mncari keinsafan..smpai skg aku still dgn life yg teruk..aku sdr sume 2…aku cbe brubah tp hati aku xtrgerak ag..aku btl2 tkut setiap mase..aku hope kowg dpt bg advice yg mgkin dpt mnyentuh hti aku untuk btl2 brubah..
    emmm…life aku bebas sejak dari f4 ag..zina mcm teman bagi aku..
    aku de ambil dadah jgk..tp just ice baby@stone…aku xtawu cmne nk wt skg…aku myesal terjebak dgn sume niee…aku btl2 mgharapkan dpt nur yg dapat merubah hti aku slamanya…
    aku xsggup hdup mcm nie slamanya…tolong la aku..tolong la sdrkan aku sblum sumenye trlambat……-insan hina-

  15. salam bro..
    apsala makin lama makin buruk blog ni,
    kih kih kih…

    • nk bwt cmne….
      cmni je la….huhu

  16. Salam ziarah.. Blog walking..

    • salam tragedi1924..(“,)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s